Àsia amb Gràcia See more Restaurants

Àsia amb Gràcia

wok take away

The main objective of the project was to create a new image according to the values of Àsia amb Gràcia.
The interior design is shown in a friendly way thanks to the use of light wood and warm lighting.
The color green is present as the happy and fresh side that refers to Asian cuisine.
We have designed a large structure in birch plywood, a material of good strength, simple and functional line that covers almost the entire space, serving as support for signage and as a storage system in sight.
The large mural has been made in white on a green background of hydraulic tile. The logo is applied on this with a yellow neon.
Asian-style lamps with different inscriptions have also been customized, and serve as a gateway to the entrance.

ClientÀsia amb Gràcia
Surface65 m2
Year2018
LocationBarcelona
Photographer

María Pujol